LED plafondverlichting

Energiezuinige LED verlichting voor uw plafond.

Met onze LED Plafondverlichting bent u helemaal up-to-date wat betreft verlichting voor bijvoorbeeld uw kantoor, loods, theater- of sportzaal.
Hier kunt u kiezen uit LED Panelen, LED Armaturen, LED High Bays of LED TL Buizen. 

Kitelight LED Plafondverlichting

LED Panelen

Onze LED Panelen kunt u gebruiken voor verschillende doeleinden, u kunt ze plaatsen in uw systeemplafond maar u kunt ze ook ophangen aan uw plafond, zo zijn de mogelijkheden waar u ze plaatst eindeloos. Onze 60x60cm panelen verbruiken 36Watt en vervangen bijvoorbeeld een 100W halogeenlamp, zo bespaart u 64% op uw energiekosten.

LED Armaturen

Onze LED Armaturen zijn ter vervanging voor uw oude TL armaturen en inclusief ophangsysteem. U kunt ze gebruiken voor in uw werkplaats, in uw schuur of in de hal van uw bedrijf. Onze 150cm, 50W vervangt bijvoorbeeld uw oude TL armaturen van 116W, zo bespaart u 57% op uw energiekosten.

LED High Bays

Opzoek naar een oplossing voor het verlichten van grote en hoge ruimtes? LED High Bays zijn uiterst geschikt voor o.a. loodsen, magazijnen, theater- en concerthallen en sporthallen.  Deze zijn beschikbaar in verschillende wattages en verschillende kleurtemperaturen. Onze 150W/150Lm/W vervangt een gasontladingslamp van 400W, zo bespaart u 62,5% op uw energiekosten.