Filteren
Filteren
Prijs
tot

Neon LED RGB

Flexibele NEON LED RGB voor uw gewenste sfeer

Deze energiezuinige NEON LED RGB geeft een prachtig lichteffect vanwege het volle kleurpalet. Door de siliconen behuizing zijn de afzonderlijke LEDs niet zichtbaar en geeft de slang een uniform licht. De lichtslang is goed bestand tegen wisselende weersomstandigheden en kan dus ook buitenshuis worden gebruikt door de IP68 waarde.

Neon LED Flex RGB

Bij de Neon LED RGB zitten in iedere LED de kleuren Rood, Groen en Blauw, hierdoor kunt u door middel van een Neon LED RGB controller uw eigen kleur kiezen. 
Neon LED is een flexibele LED strip met een siliconen behuizen en een milky white toplaag. Hierdoor zijn de LED's niet zichtbaat, kunt u iedere vorm creëeren die u zou willen en zal deze vorm volledig egaal gekleurd zijn.

Deze Neon LED is per meter in te korten, volledig waterdicht en dimbaar, hierdoor ideaal om de gewenste sfeer voor binnen en buiten te creëren.

De Neon LED RGB is natuurlijk speciaal ten opzichte van de vaste kleuren, aangezien u zelf de gewenste kleur kunt instellen.

Het verbruik van de RGB 12 Watt/meter als deze brand op volle sterkte, kiest u ervoor om deze te dimmen, dan verbruikt het uiteraard minder als 12W.

De nieuwe Neon LED is door zijn lage verbruik en flexibiliteit gebruiksvriendelijker dan de NEON die u kent van vroeger.